9 Temmuz 2007 Pazartesi

Paris defilelerinde Elie Saab rüzgarı

Dünyaca ünlü starları giydirmesiyle tanınan Lübnanlı modacı Elie Saab, defilesiini Paris’in tarihi Hiver Bouglione sirkinde gerçekleştirdi.





PARİS - Paris’te 2007-2008 sonbahar kış koleksiyonlarının tanıtıldığı haute couture haftası devam ediyor. Modacıların büyük bir kısmı Louvre Müzesi’nin Carrousel salonlarında ya da lüks otellerde defileler düzenlerken, dünyaca ünlü starları giydirmesiyle tanınan Lübnanlı modacı Elie Saab, şovu için bir sirki mekan seçti.

Paris’in tarihi Hiver Bouglione sirkinde defilesini düzenleyen Saab’ın, açık renklerin hakim olduğu koleksiyonu büyük beğeni topladı.

Modaseverler, Elie Saab’in vücudu saran zarif beyaz kıyafetlerinin, her zaman giyilebilecek yüksek kalitede bir koleksiyonu oluşturduğu fikrinde birleştiler.

Defile düzenleyen modacılar arasında en renkli koleksiyonlardan birisini de, bu yıl ilk kez “Haute Couture” haftasına katılan Kazak moda evi Kenje sundu. Kenje’nin tasarımcısı Akkenje Devyatko, Kazak ve Moğol renklerini Paris’e getirdi.

Moğol güreşçi kıyafetlerini ve yırtıcı kuşlarla avlanan bölge insanının unsurlarını koleksiyonuna katan Kenje’nin seçtiği renkler özellikle büyük ilgi gördü.

Yarın sona erecek moda haftasında, toplam 27 modacı tasarımlarını sunmuş olacak.

Hiç yorum yok: